Udendørs projektorer: Hvad skal du vide?

 i Artikler

Udendørs projektorer

Projektorer, der kan skabe flotte visuelle effekter udendørs på boliger og andre ejendomme, er stigende i popularitet. Producenterne har motiver til både jul, store fester og andre festlige begivenheder, så der er masser af valgmuligheder, når det gælder motiv. Pris og kvalitet svinger dog meget, så vær opmærksom inden du bestiller hjem.

Lyset skabes af en LED-pære, der er både mere miljøvenlig og holder i længere tid end foregående teknologier i indendørs projektorer. De fleste til udendørs brug markedsføres som vandtætte og holdbare ned til -5 grader. Det er dog værd at nærlæse specifikationerne, da nogle projektorer ikke er lavet til de nordlige breddegraders vejr og vind.

Ligesom med indendørs projektorer skal du være opmærskom på hvor stort et område du ønsker oplyst, ligesom farvegengivelsen svinger fra vare til vare. Holdbarheden varierer også, alt efter om man vælger plastic eller metal som indpakning af pæren.

Projektorerne kommer både med og uden batteri, så det er værd at overveje at investere i forlængerledning også.

De udendørs projektorer er lavet til strømkilder fra 110v til 240v, så hvis du ønsker at købe en projektor med 110 volts strømkilde, skal der en adapter til for at passe i vores hjemlige stikkontakter, hvor der er fra 220 til 230 volt.

Nyeste artikler

Skriv en kommentar

Start typing and press Enter to search