Epson projektor

 i Brands

Epson projektor

Epson producerer flest forskellige versioner af projektorer end alle andre producenter, og kalder sig derfor størst globalt set. De er markedsledende på LCD-panelerne i laserprojektorere, og sælger dem til andre producenter, herunder bla. Panasonic, Sanyo og Mitsubishi, hvilket har givet dem en førende position i konkurrencen.

Salgsmæssigt er det dog USA, der er deres hjemmebane med en markedsandel på 40% primært skabt via et aggressivt program rettet mod uddannelsesinstitutioner.

Firmaet producerer som nævnt flest forskellige apparater, og har projektorer til både hjemmebrug, skoler, virksomheder og store koncert- og eventsale. Blandt topsælgerne er deres multifunktions laserprojektor til hjemmebrug, Epson Home Cinema 6000-serien, der i klassisk Epson stil, findes i utallige varianter og i alle prisklasser.

Epson laserprojektor

På laserfronten gik de tidligt all in ligesom Sony. men her bruger man to lasere, og lyset splittes ikke op og samles igen ligesom i et Sony-apparat. Epson har desuden patent på en ny kraftfuld chip til at skabe farverne.

Epson LS10000

Epson LS10000 4K laser projector - den perfekte laserprojektor
I 2015 har Epson lanceret den første laser projektor til brug i hjemmet. Epson har med deres LS10000 erstattet den traditionelle projektorlampe med lasere. Da firmaet samtidig er kendt for sine præcise produktbeskrivelser, der rent faktisk lever op til det lovede, har Epson et god rygte i branchen.

Epson LS10000 laserprojektor tilslutning

Nyeste artikler

Skriv en kommentar

Start typing and press Enter to search