Panasonic projektor

 i Brands

Panasonic laser projektor

Panasonic sender projektorer på markedet med både LCD-teknologi og DLP-teknologi i alle tænkelige størrelser.

Panasonic projektorer pt-ae 8000 at 6000 pt-ar100 ah1000

Det er også et kendt kvalitetsmærke for mange, da den japanske koncern er stor på markedet for privat underholdning. Men modsat de allerstørste laserprojektor-producenter har man hos Panasonic de senere år valgt at koncentrere sig om at udvikle nye DLP projektorer til konferencesale, auditorier, museer og andre professionelle setups i erhvervs- og kulturlivet.

Panasonic PT-AR100/AH1000 projektor

Panasonic laser projector PT-AR100/AH1000

Læs mere om denne topmodel laser projektor fra Panasonic: PT-AR100

Der føres derfor projektorer med mange forskellige installationsmuligheder og skarphed i lyset på op til imponerende 21.000 lumens.

Indtil de fokuserede udviklingen udelukkende mod DLP-projektorer, producerede man også LCD-projektorer, som ifølge projectorreviews.com nåede at vinde produktpriser, ligesom deres serier af bærbare projektorer nåede vidt omkring. Som nævnt satses der nu på DLP-projektorer, som markedsføres som både mindre, bærbare projektorer og til kommerciel brug.

Satsningen har gjort Panasonic dominerende i USA inden for biograf-løsninger til erhverv, kultur og skoler, og deres projektorer med 720p og 1080p er topsælgende produkter.

Som megabrand er Panasonic, der har sine rødder i 1900-tallets Japan, kendt for sin gode kvalitet, og koncernen producerer den dag idag produkter til underholdning i hjemmet.

Nyeste artikler

Skriv en kommentar

Start typing and press Enter to search