Optoma projektor

 i Brands

Optoma – perfekt til hjemmebiografen og gaming eksperten

Den lækre projektor fra Optoma

Optoma er et mindre kendt mærke herhjemme, som i USA har gjort sig positivt bemærket med kvalitets projektorer til erhverv, private hjems biografinstallationer og ga. På erhvervssiden markedsfører Optoma således markedets mindste og letteste, kvalitets projektorer.

Den taiwanesiske producent er således nummer 1 i USA inden for salg af projektorer med DLP-teknologi. Og med opløsninger fra SVEGA til full HD 3D er der et meget stort spænd af produkter at vælge imellem.

Optoma home theater 1080p projektorer inkluderer 1080p og 4K opløsning, klare billeder og specifikationer, der passer perfekt til film, sport og gaming. Optoma projektorer kan vise billeder på 300 inch lærreder og er proppet med TI DLP chipset og deres egen teknologiske opfindelse; BrillianColor technology. På hometeater-fronten – eller hjemmebiografen – fører Optoma således en række topklasse produkter.

Gamerne elsker, at apparaterne ofte har 2 HDMI indgange, der gør det muligt at tilslutte Xbox, PS3 og Blu-ray DVD. Og generelt satser Optoma benhårdt på at være eller blive gamernes foretrukne mærke. De bærbare projektorer i miniformat markedsføres der 4 af samt 5 GT (GameTime projektorer) og ikke mindst projektorer skabt til at fungere sammen med iPhones og iPods.

Alt i alt er Optoma et af verdens største producenter af projektorer med DLP-teknologi til at skabe lyset med. Den position er skabt ad to veje; salg af egne produkter og salg af løsdele bla. til mærker som HP/Compaq og Dell.

Vi forventer os meget af Optoma de kommende år og er en producent, som du bør holde et ekstra øje med hvis du overvejer at bygge din egen hjemmebiograf eller går all-in på gaming på storskærm.

Læs mere om de mange top range projektorer hos Optoma her.

Nyeste artikler

Skriv en kommentar

Start typing and press Enter to search